5.5 millió forintos fejhallgatók a Super Bowl játékosainak

beatstop.jpg

A profi amerikaifutball-bajnokság 2013-as szezonjának döntőjére az audio berendezéseket gyártó Beats by Dr. Dre és a Graff Diamonds közös meglepetéssel készült a játékosoknak: minden versenyzőt megajándékoznak egy exkluzív fejhallgatóval, ezzel is elismerve az elmúlt 18 hétben nyújtott teljesítményüket.

A kézzel készített fejhallgatókat a negyvennyolcadik Super Bowl gyémántokkal díszített emblémája teszi igazán különlegessé, amelyet a Seahawks játékosainak aranyból, a Broncos játékosainak pedig fehéraranyból öntöttek ki.

graff-diamonds-beats-by-dr-dre-headphones-3.jpg

A fejhallgatókról több játékos is csiripelt. Innen tudjuk, hogy a díszdobozban érkező fejhallgatók melletti kártyán a következő üzenet olvasható a gyártóktól: "We've been with you from training camp, through the season, to this golden moment. You've earned it. Time to make history."

graff-diamonds-beats-by-dr-dre-headphones-1.jpg

A fejhallgatók becsült (kereskedelmi) értéke kb. 25.000 dollár (5.5 millió forint). A rajongóknak: felbecsülhetetlen.

Nézze meg a kicsomagolós videójukat!

Fotók és videó: Beats by Dr. Dre
zene sport hírességek limitált

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.