Aludjon jól a csillagos ég alatt

the-cosmos-bed-for-enjoying-a-starry-sky-1.jpg

Natalia Rumyantseva orosz dizájner álmodta meg a Cosmos Bed futurisztikus ágyat, amely könnyen lehet, hogy a alvás jövőjének modelljévé válik.

Az üvegszálas anyagból készült, félig nyitott, és így leginkább egy félbevágott tojásra vagy kapszulára hasonlító ágy már természet ihlette formája miatt is a lehető legmagasabb komfort és biztonságérzetet nyújtja. Ezen kívül olyan, az elalvást és az alvást segítő kényelmi funkciókkal van felszerelve, mint a beépített audio rendszer, állítható dőlésszögű matrac, vagy aromaterápiás párologtató.

the-cosmos-bed-for-enjoying-a-starry-sky-3.jpg

Igazi érdekessége azonban a kapszula tetejét beborító, programozható, terápiás LED világítás. A mesterséges csillagtakaró a dizájner szerint "a szabad ég alatti természetes alvás élményét hozza el a hálószobába".

the-cosmos-bed-for-enjoying-a-starry-sky-4.jpg

Fotók: Natalia Rumyantseva
bútor interior LED

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.