Üres borosüvegekből LED lámpa

32854_bottle-light-mulitple-bottles-03.jpg

Hulladékból trendi terméket! Alakítsa át az otthon kallódó üres palackokat egy egyszerű mozdulattal hangulatos LED világítássá.

31352_bottlelight-packandproduct.jpg

Steve Gates dizájner újratölthető LED fényforrása boros dugó alakú, így szinte bármely üvegpalackra ráhelyezhető. A kis lámpát egy egyszerű tekerő mozdulattal lehet fel és le kapcsolni, és azonnal szelíd hangulatvilágítást kapunk.

28350_bottlelight-life-twist.jpg

Használhatjuk egymagában, vagy több borosüveget egymás mellé helyezve. A színes üvegekkel pedig egészen különleges fényhatásokat érhetünk el. A szerkezetet a szabadba is magunkkal vihetjük, hiszen az így kapott üveglámpára esős és szeles időben is számíthatunk.

 

A mindösszesen 10 grammot nyomó lámpa feltöltésére akármilyen USB töltő alkalmas, akár a laptopunk USB portja is. Egy óra töltéssel kb. 2.5 órán át képes szórni a fényt.

33368_bottle-light-instructional.jpg

Fotók: SUCK UK

 

videó ügyes világítás interior formatervezés upcycling LED

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.