Csak vagányan a menstruáció ideje alatt is

pantiesback_sourpusslogo_400w.png

Egy férfi dizájner találta ki ezeket a menő alsóneműket, amelyeket kifejezetten a menstruáció idejére ajánl vagány csajoknak.

Beszéljünk róla! A havi vérzés ma is sok családban és párkapcsolatban szégyellnivaló, zavarba ejtő témának számít. A menstruációs aktivisták azt szeretnék elérni, hogy megdőljenek a havi vérzéssel kapcsolatos, korunkban is fennálló tabuk és nemek között is normálisnak számítson erről beszélgetni.

periodpanties1.jpg

Anthony Hall, a Harebrained dizájnere ezért olyan női alsóneműket tervezett, amelyek mintegy megünneplik a hónapnak "azt a bizonyos" időszakát, és nemhogy a legrosszabb, hanem a legkúlabb pár nappá teszik a menstruáció idejét.

periodpanties5.jpg

Ekkor jön el ugyanis annak az ideje, hogy ezeket a vagány street art bugyikat a nők elővegyék a fiókból!

periodpanties2.jpg

Az olyan szlogenek, mint a C(o)unt Dracula, Bleeder (Leader) of the Pack, Dawn of the Red (Dead), Bloody Hell, vagy Shark Week és a hozzájuk tartozó "véresen" komoly grafikák minden nőt garantáltan magabiztossá tesznek ezeken a napokon is. Minimum Rainbo-nak fogják magukat érezni.

periodpanties3.jpg

Bár a fehérneműket valószínűleg inkább a fiatalabb korosztálynak szánták, azok a lányok, akik már párkapcsolatban vannak egy plusz előnyre is szert tesznek: párjukat időben tájékoztatja és figyelmezteti kedvencünk, a cicaujjaival bemutató Sour Puss.

Tetszik, nem tetszik? Várjuk a lájkokat és a hozzászólásokat.periodpanties4.jpg

size.jpg

divat társadalom nők grafika street art tabu aktivista

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.