Áldott állapotban a víz alatt

beasley7.JPG

Amikor a nők többsége életében a legsúlyosabbnak érzi magát, ezeken a víz alatti fotókon a terhességről leginkább a szépség és a kecsesség jut az eszünkbe.

beasley8.JPG

A felvételek készítése közben egyetlen kismama és kisbaba sem sérült meg!

Kevin Beasley louisianai fotós, aki egyébként imád nőket mindenféle élethelyzetben víz alatt fotózni, készítette ezt az Underwater Maternity című fotósorozatot bevállalós kismamákkal.

beasley10.JPG

A hihetetlen kecsességgel és könnyedséggel pózoló leendő anyukák és a fotós a varázslatosan átalakuló női test erejét és szépségét ünneplik a nem mindennapi felvételeken.

beasley01.JPG

A legtöbb kismama idegenkedik attól, hogy terhessége alatt fürdőruhára vetkőzzön, és bizony ez leginkább a környezetének (sokszor a többi nőnek) köszönhető. Sokan ugyanis, főleg talán az idősebb korosztályból, inkább takargatni valónak tartják a nagy pocakot, és elítélik azokat a "liberális" várandós kismamákat, akik a terhességük alatt is divatosan, csinosan öltöznek, "közszemlére teszik" a megváltozott testüket, és főként társadalmi korlátoktól mentesen egyszerűen csak élvezik az életet és jól érzik magukat a bőrükben. Azaz úgy élnek, mintha a terhesség az élet természetes velejárója lenne.

beasley02.JPG

Ön mit gondol erről?

Nézze meg a többi képet is a galériában, mielőtt válaszolna!

fotó terhesség nők gyerekek extrém tabu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.