Trollkodó dinoszauruszok

dinovember.jpg

Refe Tumer és felesége minden évben egy hónapot szentel arra, hogy időt és fáradozást nem kímélve életre keltse a gyerekeik játék dinoszauruszait. Ebből nőtt ki a több mint 250 ezer követőt számláló Dinovember projekt.

"Miért tesszük mindezt? Mert az iPad-ek és a Netflix világában nem akarjuk, hogy a gyerekek elveszítsék a képzeletüket és ne tudjanak rácsodálkozni dolgokra. Manapság mindenre a válasz egy web-keresésnyire van, így legalább átélhetik, mi az a rejtély. És mindehhez csupán egy kis kreativitásra, erőfeszítésre és egy tucat műanyag dinóra van szükség."

A dinók éjszaka rosszalkodnak, trollkodnak, rettenetes rumlit csinálnak a konyhában, összetörnek és széttépnek dolgokat, előfordul, hogy rabul ejtik a Tini Nindzsa Teknőcöket, megpróbálnak meglógni az ablakon keresztül, de néha egyszerűen csak jól akarják magukat érezni...az apuka és anyuka, akik valószínűleg még a gyerekeknél is jobban várják és élvezik a Dinovember hónapot, kreativitásból ötöst kapott nálunk.

Ha vannak gyermekei, próbálja ki Ön is!

Ajánljuk továbbá dinóválasztási segédletünket, amelyből megtudhatja, mire figyeljen az új házikedvenc kiválasztásakor.

dino24.jpg

dino23.jpg

dino20.jpg

dino21.jpg

dino22.jpg

dino19.jpg

dino18.jpg

dino17.jpg

dino04.jpeg

dino06.jpeg

dino07.jpeg

dino05.jpeg

dino01.jpeg

dino03.jpeg

dino02.jpeg

dino13.jpeg

dino12.jpeg

dino08.jpeg

dino09.jpeg

dino10.jpeg

dino11.jpeg

dino0.jpg

játék humor csináld magad gyerekek állatok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.