Cukorkákon az égbe

allez3.JPG

Ebben a régi cukorgyárban Willy Wonka mászófalán edzhetnek a falmászók.

A falmászás a sziklamászás mesterséges körülmények között űzhető formája és aki már próbálta, bizonyára egyetért azzal, hogy kevés olyan beltéri tevékenység létezik, amely ilyen mértékű kihívást és izgalmat nyújtana. Hát még ha olyan a kialakítása, mint ennek a montreáli teremnek!

allezup.jpg

Az Allez Up mászófalait egy régi cukorgyárban alakítottak ki, a vakítóan fehér falakra a hely szellemének megfelelően színes cukorkaszerű fogódzkodókat szereltek.

allez1.JPG

allez2.JPG

A végeredmény: egy modern, friss és vidám falmászóterem. És a legjobb, hogy a Google segítségével körül is nézhet benne! Csak bártan! Sétáljon és nézzen fel a nyilak segítségével!


View Larger Map

Ez pedig egy rövid time-lapse kisfilm arról, hogyan raknak át egy boulder falat (maximum két-három méter magas megmászandó felület, a biztonságot a földre fektetett szőnyegek adják).

Ön próbálta már a falmászást?


sport újrahasznosítás építészet világjáró time-lapse

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.