Metál cicák

metal-cats-alexandra-crockett-7.jpg

A sztereotípiákra támaszkodva a metálzenészeket a legtöbben deviánsnak, antiszociálisnak vagy erőszakosnak tartják. Ezeket a félreértéseket szeretné eloszlatni fotóival Alexandra Crockett, aki kedvenc cicájukkal kapta lencsevégre a heavy metal nagyágyúit.

metal-cats-alexandra-crockett-6.jpg

A Metal Cats fotósorozatban a bőrszerkós, tetovált zenészek a macskáikkal pózolnak, bemutatva, hogy lám, az ő metálszívüket is megolvasztja egy kiscica.

metal-cats-alexandra-crockett-1.jpg

Olyan "félelmetes" bandák tagjai mutatják meg a "cuki" oldalukat, mint a Black Goat, Thrones, Isis, Lightning Swords of Death, Book of Black Earth, Skarp, Harassor, Akimbo, Aldebaran, Atriarch, Oak, Ghoul, Ludicra, Holy Grail, Xasthur, Cattle Decapitation, Murder Construct, Exhumed, Morbid Angel, Municipal Waste, Skeletonwitch, Gypsyhawk, Nausea, Phobia, és a Napalm Death.

metal-cats-alexandra-crockett-10.jpg

Ami pedig még ennél is tiszteletre méltóbb, hogy ezek a zenészek összefogtak és nemsokára jótékonysági koncerteket adnak négy nyugati parti városban, amelyeknek a bevételét (csakúgy, mint a könyv bevételét) olyan állatmenhelyeknek ajánlották fel, ahol nem altatják el az állatokat. A fotósorozatból készült könyvet az amazonon lehet megvásárolni.

//További macskás posztok a disrupton

Gondolta volna, hogy ezeket a marcona alakokat ilyen cicák várják otthon?

metal-cats-alexandra-crockett-11.jpg

metal-cats-alexandra-crockett-3.jpg

metal-cats-alexandra-crockett-4.jpg

metal-cats-alexandra-crockett-8.jpg

metal-cats-alexandra-crockett-9.jpg

metal-cats-alexandra-crockett-5.jpg

metal-cats-alexandra-crockett-2.jpg

fotó zene könyv férfiak macska állatok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bróhaha, a könyvborítón a macska néz ki durvábban... :D
Cafka népség... :)
@geegee: igazi metal cica

némelyik zenész meg tiszta fekete lovag