Trójai kutya

dogpark6.png

Sweet Willy a világ legnagyobb beagle kutyája. Nem mellesleg kényelmes családi vendégfogadó.

dogpark5.jpg

Sweet Willy egy kilenc méter magas beagle formájú elvarázsolt vendégfogadó az idaho-i prérin Cottonwood városában. Előtte áll Toby, a beagle szobor. Így ketten alkotják a Dog Bark Park Inn nevű aprócska, mindössze kétszobás magánszállást, ami kívül-belül elvarázsolt kutyás csodaország. A többszintes fából készült hotel egyben a világ legnagyobb beagle kutyája, ráadásul a tervezők humorát dicséri, hogy a hozzá tartozó mellékhelyiség egy külön, tűzcsap kinézetű épületben kapott helyet.

//Posztajánló: Kíváncsi vagy, hogy milyen fejet vág egy kutya, aki elől egyszer csak eltűnik a jutalomfalat? A trükkös videó második része

dogpark3.jpg

A családi vállalkozásként működő, természetesen kutyabarát panzió egész évben várja a látogatókat. Az otthonos berendezés és a dísztárgyak egyértelműen tükrözik az asztalos-fafaragó művész páros kutyák iránti szeretetét és reggelire még házi süteményt is kaphatunk...

dogpark7.jpg

dogpark8.jpg

dogpark9.png

Frances Conklin és Dennis Sullivan fogadóját a vendégkönyv tanúsága szerint elsősorban külföldiek látogatják...talán mert nincs tévé a szobákban, és mivel a kutyák fából készültek, dohányozni sem lehet.

dogpark4.jpg

dogpark2.jpeg

dogpark1.jpg

kutya építészet állatok szobrászat világjáró

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.