Jackie Chan különleges születésnapi ajándéka

RedJackieChanChopsticks1.jpg

A színész 60 éves és ezt kedvenc kínai kreatívunk, Hong Yi egy különleges evőpálcika-képpel ünnepelte.

RedJackieChanChopsticks3.jpg

64.000 - egészen pontosan ennyi kínai evőpálcikát használt fel a kínai lány a hongkongi színész születésnapjára készült portré elkészítéséhez. A pálcákat - mint általában minden alkotásának alapanyagait - helyben, pekingi kávézókból és éttermekből szerezte be és csokorba kötve alkotta meg belőlük a színész képmását kiadó installációt.

RedJackieChanChopsticks4.jpg

RedJackieChanChopsticks5.jpg

RedJackieChanChopsticks8.jpg

RedJackieChanChopsticks10.jpg

RedJackieChanChopsticks9.jpg

A csokrok mint különböző méretű pixelek funkcionálnak, és közelről semmit sem mutatnak. Távolról szemlélve azonban nagyon is felismerhető Chan mosolygós arca. 

RedJackieChanChopsticks7.jpg

RedJackieChanChopsticks12.jpg

RedJackieChanChopsticks2.jpg

A médium nem véletlen, a Rettenthetetlen hiéna című Chan film evőpálcikás harcjelenete inspirálta a művészt a fa evőeszköz használatára. A színész-harcművész április 7-én ünnepelte hatvanadik születésnapját.

RedJackieChanChopsticks13.jpg

A portré egyébként Chan egyik közelgő koncertjének egyik díszlete lesz. Talán kevésbé ismert tény a színészről, hogy 1984 óta több mint 20 albumot adott ki. Ő énekelte többek között a 2008-as évi nyári olimpiai játékok hivatalos "visszaszámláló-dalát".

//Posztajánló: na kinek a portréját készítette el Hong Yi fekete-fehér kínai zoknikból? Itt megtudhatja!

Nézze meg, hogyan készült!

videó divat hírességek recyclart

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.