Csatornatöltelékből lett fotómodell ez a menhelyi kutya

zoey-jasper-rescue-dog-baby-portraits-grace-chon-6.jpg

Grace Chon los angeles-i fotós imádja az állatokat, így nem volt kérdés, hogy kisfia megszületése után előbb utóbb elkészül egy ilyen imádni való baba-kutya fotósorozat, amelynek a tíz hónapos Jasper mellett Zoey, a hétéves menhelyről befogadott kutyus a másik sztárja.

zoey-jasper-rescue-dog-baby-portraits-grace-chon-2.jpg
Zoey története egészen szívbe markoló. Egy tajvani utcán született testvéreivel együtt egy bolt előtt. A tulajdonosnak nem tetszettek a kiskutyák, és egy slaggal egyszerűen a csatornába mosta őket...szerencsére egy járókelőnek megesett a szíve a kicsiken, kihalászta őket és előbb haza, majd egy állatmenhelyre vitte őket, miközben anyjuk mindenhová követte. Innen fogadta aztán örökbe Chon a Zoey névre hallgató fekete kutyát, és így lett a kis "csatornatöltelékből" mára imádott házi kedvenc, játszótárs és fotómodell.

zoey-jasper-rescue-dog-baby-portraits-grace-chon-5.jpg

Chon elmondása szerint kiskorában is imádta felöltöztetni a kutyáit, és miután a fia megszületett és mindent elleptek az aranyos babaruhák jutott arra a gondolatra, hogy kettejüket együtt, vagányabbnál vagányabb "egyenszerkóban" fotózza le. A mi legnagyobb örömünkre!

//Posztajánló: A bulldog a kislány legjobb barátja

zoey-jasper-rescue-dog-baby-portraits-grace-chon-7.jpg

zoey-jasper-rescue-dog-baby-portraits-grace-chon-8.jpg

zoey-jasper-rescue-dog-baby-portraits-grace-chon-9.jpg

zoey-jasper-rescue-dog-baby-portraits-grace-chon-3.jpg

zoey-jasper-rescue-dog-baby-portraits-grace-chon-1.jpg

zoey-jasper-rescue-dog-baby-portraits-grace-chon-4.jpg

fotó kutya gyerekek állatok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.