Dizájnos ötórai tea

Pret-1.jpg

A Prêt-à-Portea idén is feltálalja a kifutók legnépszerűbb darabjait - uzsonnára. 

Divattudatos ötórai teázást ígér mindenkinek a Berkeley London luxushotel, ahol kreatív csavarral igyekeznek a stílusra (is) éhes vendégeknek kedvezni: a hagyományos angol teasütemények helyett a kifutók aktuális trendjeit idéző tortácskákat szolgálnak fel.

Pret-2.jpg

A legújabb fashionista kollekció süteményeit többek között egy türkiz Christian Louboutin cipő, egy meggy színű Karla Colletto fürdőruha, egy egzotikus bőrből készült Miu Miu táska, egy geometrikus mintás Victoria Beckham blúz és egy Oscar De La Renta ruha inspirálta, de találhatók itt még miniruhadarabok és kiegésztítők a Dsquared, Alberta Ferreti, Simone Rocha, és Emilia Wickstead kifutójáról.

Pret-5.jpg

Az elegáns, smart casual ruhában látogatható kávézóba 41 fontért (kb. 15.000 forint + szervizdíj) kizárólag előzetes asztalfoglalás mellett várják a legújabb kalória(stílus)bombákra éhező vendégeket.

Mi nagyon szívesen fogyasztanánk pl. hungarikumok előtt tisztelgő minisütiket...egy fincsi Rubik (kókusz)kockát, Matyó hímzéssel díszített marcipánt, telefon formájú csokis kekszet, golyóstoll formájú ostyarudat...atombombára, részecskegyorsítóra milyen ötletek vannak? Ha már divatban nem vagyunk annyira nagyok, sütisítsük a magyar találmányokat! Ön találkozott már ilyesmivel magyar cukrászdában?

Korábbi ízletes kollekciók:

pap12.jpg

pap04.jpg

pap06.jpg

pap03.jpg

pap11.jpg

pap01.jpg

pap10.jpg

pap07.jpg

pap09.jpg

pap05.jpg

pap08.jpg

pap02.jpg

divat gasztro luxus hagyomány világjáró haute couture

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.