Bébi robotdinó

Boomer.jpg

Az év leginnovatívabb játékának is megválaszott robotkutyájáról híressé vált Spin Master csapat most kijátssza a dinó kártyát. És nem is rosszul.

Korábban már megírtuk, hogy miért érdemes szakértőkkel konzultálni, mielőtt dinót veszünk magunkhoz. Most pedig végre eljött az ideje az új családtag kiválasztásának! Aki nem tudja kivárni, hogy a tudomány eljusson a dinók újrateremtéséig, elgondolkodhat majd ezen a cuki bébi T-Rex-en, amelyről az alkotói állítják: ugyanolyan szórakoztató lesz, mint a robotkutya.

A Boomer névre hallgató guruló interaktív dinó követ bennünket és számos trükkre megtanítható, ismeri az ül! és az üvölt! vezényszavakat, és dinóhoz illően falja be a neki felajánlott ételt. Nagyon nem szereti viszont, ha meghúzzák a farkát. Ilyenkor feldühödik és megpróbálja megharapni az ember kezét, és közben még a szeme színét is megváltoztatja: zöldről (standard mód) vagy kékről (tanuló mód) vörösre (dühös) vagy narancs színűre (üldözés). Ugyanakkor kedves és bújós is tud lenni, és szerencsére soha, de soha nem fog megnőni...

Az elemes, a beépített szenzorok segítségével vagy a hozzá tartozó távirányítóval vezérlehető, 5 évesnél idősebb gyerekeknek ajánlott okosdinó a karácsonyi piacra kerül az amerikai boltokba, várhatóan több színben és 100 dolláros kiskereskedelmi áron.

játék videó gyerekek interaktív állatok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez inkább rémisztő, nem tudom a geyereknek tényleg bejön-e. Lehet a kiskutya már elcsépelt, viszont tuti siker.