Fiatal kreatív vagy? Irány Brazília!

brazil.png

Közérdekű közlemény! Ha elég jó vagy, most ingyen ágy és reggeli, tanulási lehetőség és akár kéthetes buli vár São Paulóban a focivébé idején. Kreatív magyar fiatalok, titeket is vár Brazília!

A brazil Naked Lá na Vila kreatív ügynökség a Skol sörmárka támogatásával ingyenes tartózkodási és szakmai fejlődési lehetőséget kínál fiatal kreatívoknak a világ minden tájáról a 2014-es focivébé idején. A sportesemény időtartama alatt négy turnusra lehet jelentkezni. A turnusok vasárnaponként indulnak június 15., 22., 29. és július 6-án, amelyek során bootcamp jelleggel 20-20 fiatal kreatívot "zárnak össze" az ügynökség által kialakított szálláson São Paulo Vila Madalena bohém negyedében.

A tábor nyelve angol. Nem kell tökéletesen beszélned, de tudnod kell kommunikálni a társaiddal. A "munka" hétfőn egy brieffel kezdődik, egész héten ennek megfelelően kreatívkodtok majd délelőttönként, és pénteken kell az eredményeket prezentálni. Mindemellett persze rengeteg lehetőséged lesz felfedezni a várost, és meccset nézni. Az igazán jó hír, hogy az EU-tagországok lakosainak nem kell vízum, és a jelentkezések számától függően akár két hétig (két turnust) is maradhatsz.

A szállás reggelivel (ebben az időszakban ez óriási dolog!), a délelőtti foglalkozások és az esti sörözések ingyen vannak, neked az oda-vissza utadat és a napi költőpénzt (helyi utazás, étkezések) kell állnod. Ha ezzel nincs gond, mire vársz még? Gyerünk jelentkezni a Bootcamp Hostel Skol Lá na Vila weboldalán.

Érdemes felkészülnöd, mert a Miért akarsz a táborba jönni? kérdésen túl olyanokra is választ kell adnod, hogy miben hasonlít az országod leginkább Brazíliára, és miben különbözik, aztán hogy piros vagy kék pirula, Yoda vagy Gandalf, sőt, még azt is megkérdezik, hogy szerinted ki nyeri a vébét? Helyes válasz nincsen, csak rád kíváncsiak. Minden kérdésre egy csirippel (140 karakter) válaszolhatsz, tehát jól gondold át a választ. A jelentkezésedet egy öttagú zsűri bírálja el és mindaddig fogadják, amíg be nem töltik az összes helyet. Előfeltétel, hogy nagykorú legyél, és nem töltheted be a 30 éves kort 2014. június 10-ig. A részletes szabályokat itt találod.

Sok szerencsét! És ha kijutsz, mindenképpen írd meg nekünk :).

Oszd meg ezt a posztot minél több ismerősöddel, mert nem tudhatod, kit segítesz hozzá ehhez a lehetőséghez!

A disrupt semmilyen kapcsolatban nem áll a tábor szervezőivel.

oktatás utazás pályázat foci 2014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.