Köpcös hősök

fc_catwoman_top.jpg

Alex Solis vicces grafikai sorozata kedvenc rajzfilm és képregényfiguráink köpcös változatáról. Melyik cukibb, a gombolyaggal játszó teltkarcsú Macskanő, a pókhasú Darth Vader taco-val, vagy az Én kicsi pufi pónim?

Elgondolkozott már - Alex Solis-on kívül - bárki azon, hogy miért olyan vékony a Sütiszörny, ha ennyi sütit eszik, és a Tini Nindzsa Teknőcök hogy férnek még mindig bele a páncéljukba annak ellenére, hogy kizárólag pizzával tömik magukat? Különben is, hol van az előírva, hogy egy köpcös alak nem lehet szuperhős és nem mentheti meg a világot?

fc_spiderman_905.jpg

Gyerekkora kedvenc kitalált figuráit gondolta újra Alex Solis chicagói illusztrátor, amikor hozzálátott a Famous Chunkies (kb. Híres Pufik) sorozathoz. Mára már számos szuperhős, rajzfilmfigura és sci-fi szereplő szedett fel jó pár kilót, és a sorozat grafikáiból még az is kiderül, hogy milyen ételektől...

fc_st_905.jpg

Hófehérkénél adott volt az almás pite, de Yoda például hamburgert lebegtet, Jason Voorhees hot-doggal indul gyilkolni (jó véresen ketchuposan), Ariel, a kis piszok hableány pedig Ficánkát és Sebastien-t szúrta nyársra...

fc_lilmermaid_905.jpg

 Posztajánló: Disney hercegnők Miley Cyrus ikonikus pillanataiban 18+

Jó szórakozást a képekhez!

d_művészet humor grafika rajzfilm hírességek Disney

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.