Becsomagolják a világ legmagasabb épületét

exo_burj_4C_1000.png

Hogyan tegyük a világ legmagasabb épületét még feltűnőbbé? Csomagoljuk be!

Az egyesült arab emírségekbeli Dubajban található Burdzs Kalifa (Kalifa-torony) a maga 828 méteres magasságával önmagában is lenyűgöző, mint az emberalkotta  legmagasabb építmény a Földön. Most azonban egy kreatív csoport azzal az ötlettel állt elő, hogy az egész felhőkarcolót vonják be áttetsző, fényvisszaverő anyaggal, ami visszatükrözné az egész várost.

RELATIONSHIP-DIAGRAM_v2_lines3_1000.png

Az EXO-BURJ installáció ötletét az OP-EN kreatív csoport vetette fel, akik úgy írják le a koncepciót, mint egy olyan "külső homlokzati felépítmény, amely megnöveli a perspektívát."

A szuperkönnyű álhomlokzatot az épület fő tornyára függesztenék fel egy legyező alakú függesztő és támasztékrendszer segítségével.

042add5ab51572b0a923b1661d4bf2d4.jpg
A "vizuális folyékonyságnak" is nevezett ideiglenes homlokzat a távolból is lenyűgöző látványt nyújtana, de a látogatók közel tudnának menni hozzá, akár meg is érinthetnék.

exoburj4b1000.jpg

Ön melyik magyarországi épületet látná legszívesebben becsomagolva?

extrém luxus építészet interaktív világjáró

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tobbek kozott, ezert nem szabadna olajat hasznalni, mert ezt az ertelmetlen kornyezetpusztito tobzodast mi fizetjuk. Mikozben milliok halnak ehen, es nalunk is rengetegen nyomorognak, ilyen faszsagokra szorjuk a penzunket.
A bejegyzés címe meglehetősen félrevezető. Az, hogy egy kreatív csoport eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha a Burj Kalifát becsomagolnák, még messze nem jelenti azt, hogy a Burj Kalifát be fogják csomagolni.

A 3DS Max sok mindent kibír, egészen hülye látványterveket is, viszont aki egy 800 méter magas vitorlát az épület csúcsához illesztett zuhanyfüggőnytartó segítségével akar rögzíteni, az egyszerűen idióta vagy blöfföl.
Sztaniol papírt celluxal ragasszatok rá, ès vízfestékkel pöttyözzétek be!
Még gondolkodom további ötlteken!!!
@azele: hagyd már, ez az első is annyira, de annyira jó volt, úgysem tudod felülmúlni.:-)
Csomagolás helyett mondjuk megetethetnének egymillió éhező afrikait.
Ha már így rákérdeztél akkor az MSZP székházat
nokiás dobozba csomagolva..
Brüsszelnek címezve..
Nagyon helyes amilyen hülyék ezek az olajsejkek ki is fogják fizetni, legalább ez a pénz sem az al-kaida és tsai. iszlám terroristákhoz megy. Aztán ami késik nem múlik most már elfogy minden olajuk, megnézem mit kezdenek vele majd akkor.
Halva született ötlet .csak az UN. kreatív csoport szerette volna felhívni magára a figyelmet és ha még találna hozzá egy idiótát aki erre ad pénzt akkor az már csak hab a tortán.
Én a parlamentet csomagolnám be betonba vastagon. Akkor, amikor a sok tolvaj bent van éppen. A végén tőlem tükröt is rakhatnak rá.
ez teljesen kommersz ötlet, kva unalmas már ez a nagy lenyűgözőverseny.
miért nem vették inkább viccesre a figurát? becsomagolhatnák óriási rántottának, tamponnak vagy elvesztett bkv jegynek is.
puszedli
Az éhező afrikai menjen dolgozni és ne csak az égből potyogó dobozt várja. Egész nap semmit sem csinálnak csak várják hogy valami leessen az égből mert akkor lesz kaja.
@megasün: Hát ha beválik az időjósok előrejelzése, hasonló helyzetbe kerülhetünk. Szárazság, hőség nem ideális körülmény a munkához.

Szerintem is óriási pocsékolás ez a városképét visszatükröző "izé".
@micsoda?: Lehet, hogy így lesz, de nyugi mi azt már nem éljük meg.
"Ön melyik magyarországi épületet látná legszívesebben becsomagolva?"

A parlamentet. Légzáró fóliába. Ha kell, utána egyenként húzgálnám ki a testeket.
@lyken: "Csomagolás helyett mondjuk megetethetnének egymillió éhező afrikait."

...az oroszlánokkal.

Volt már ilyen, úgy hívták, hogy Római Birodalom, gladiátor viadal.