Pókember csatlakozott a Föld Órája nagykövetek közé

ASM2_INTL_EH_A4Hz_SM_Prfl.jpg

Az egész világ jövőjéért harcba száll a szuperhős a WWF új kampányában.

A Föld órája a WWF által életre hívott, minden év márciusának utolsó szombatján megrendezésre kerülő nemzetközi esemény, melyben arra kérik a háztartásokat és a vállalkozásokat, hogy kapcsolják le és ki a nem létfontosságú lámpáikat és elektromos berendezéseiket egy órára.

Idén a Föld órája március 29-én 20:30 és 21:30 között lesz, és Pókember valamint a hazánkban májusban bemutatásra kerülő új film,  "A csodálatos Pókember 2." sztárjai is népszerűsítik a világméretű kezdeményezést.

ASM2_EARTH_HR_LOGOS.jpg

Ezzel párhuzamosan elindították az Earth Hour Blue platformot, amely egyrészt crowdfunding, azaz közösségi finanszírozás alapú projekteket karol fel a világ minden tájáról (magyar vonatkozású projekt egyelőre nincs), másrészt lehetővé teszi, hogy digitálisan csatlakozzunk különféle mozgalmakhoz. A platform célja, hogy minél több magánember, közösség és cég segítse a világ jövőjéért végzett, szuperhőshöz méltó munkát.

Earth Hour 2014 Superhero Ambassador Spider-Man.jpg

Nézze meg a kampányfilmet!

 

film videó társadalom fenntarthatóság aktivista

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.