Szmájli helyett küldje kedvenc politikusának képét

Tudta? Facebook hack, amivel egyszerűbbé válik az érzelmek kifejezése.

Ha a Facebook-on csevegés közben beírja a saját vagy bárki más felhasználónevét (a böngésző címsorában a facebook.com/ után található) dupla szögletes zárójelek [[közé]], elküldi a profilképét a partnerének.

Tele vagyunk ötletekkel, hogy mi mindenre lehet ezt használni a hétköznapokban...bizonyos vélemények és érzelmek kinyilatkoztatása merőben leegyszerűsödik. De vegyük át először lépésről lépésre egy semleges példán!

1. keresse meg a személyt, mondjuk stílusosan Mark Zuckerberg-et (ha már tőle kaptuk ezt a nagyszerű lehetőséget) a Facebook-on! (személyes profil szükséges, csoportok, oldalak esetén nem működik)

zuck11.png

2. másolja ki a / (per) jel után látható karaktereket, majd írja be a csevegőbe dupla szögletes zárójelek közé! (figyeljen rá, hogy a név után esetleg megjelenhetnek egyéb karakterek ?ref...stb. ezeket ne másolja!)

zuck2.png

3. nyomjon egy enter-t! és lásson csodát!

zuck3.JPG

Nem teljesen haszontalan. Fogadjunk, hogy most azonnal kipróbálja!

Pár hazai tipp, ami egyszerűbbé teheti a csevegést:

viktor.orban.585

mesterhazy.attila

gyurcsanyf

semjenzsolt

vonagabor

És egy pár külföldi:

barackobama

Vladimir.Putin.Page

AngelaMerkel

És egy kakukktojás, mert szeretjük:

PopeFranciscus

Mi szóltunk.

politika identitás interaktív hírességek közösségi média Facebook

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.