Sörstyling

beer-foamer.jpg

A jó sör csapoláskor tömör, gazdag, tartós habot ad. Ezt házilag szinte lehetetlen egy üvegből vagy dobozból kiöntött sörnél reprodukálni, ráadásul sok múlik a technikán is. Férfias játékok, avagy pub-közeli élmény otthon: itt a sörhabosító.

beerfoamer.jpg

Ha sör, akkor a tartós, tapadós, krémszerű, apró buborékos, finom egyenletes szerkezetű habra hajt mindenki....de a hab nem mindig, sőt, az otthon kitöltött sör esetében akármilyen praktikákhoz is folyamodunk, igazándiból a legritkább esetben ilyen. Márpedig a rosszul kitöltött és szervírozott sör akár perceken belül is sokat veszíthet frissesség-érzetéből. És ez elfogadhatatlan.

Az ilyen helyzetek megmentésére siet a Norm Architects által kifejlesztett Beer Foamer (Sörhabosító), ami a frissen csapolt sör ízélményét ígéri a saját otthonunkban is. A titok, hogy szétválasztják a sörhabkészítést a kitöltés folyamatától.

beerfoamer3.png

beerfoamer4.png

A sörfőzdék formavilága inspirálta ezt a rézből és törhetetlen műanyagból készült szerkezetet, amely egy kis motor és a tejhabosítókból már ismerős rozsdamentes acélból készült "habverő" segítségével egy gombnyomásra ideális habszerkezetet állít elő nekünk egy pár korty sörből. Valahogy így.

beerfoamer5.gif

Ezek után nem kell mást tennünk, mint a habot óvatosan a pohárban lévő sörre önteni. Csalás? Lehet. De a gyártó állítja: soha nem volt még ilyen tökéletes az otthoni sör! Hogy a férfiaknak szüksége van rá, nem vitás. A hölgyek pedig azért szerezzék be, hogy elkápráztathassák "sörkiöntési" tudományukkal a párjukat. Egyetlen probléma: egyelőre csak az USA-ban, Kanadában és Mexikóban elérhető.

beerfoamer2.png

gasztro férfiak innováció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A sör kevés habbal jó.
Pöcsnek habosítani.
Ugye másnak is van olyan érzése, hogy a posztoló valószínűleg elég ritkán tölt ki otthon sört bármibe? Vagy csak idemásolta a gyári promószöveget? "tartós, tapadós, krémszerű, apró buborékos, finom egyenletes szerkezetű habra hajt mindenki" Ja, szerintem mindenki erre az élmányre veri a farkát, mikor elővesz egy hideg pilzenit a hűtőből. Sörkészítő okosság Amerikából(!)... Főleg egy ilyen nyálfejű khötshöggel promótálva a gifen. Ne röhögtess, bazd.