Önágyazó kanapé

sofagif.gif

Szinte minden otthon elengedhetetlen bútordarabja a kinyitható kanapé. Csak az a macera ne lenne vele, amikor az ember meg akar ágyazni...erre kínál megoldást az önágyazó kanapé.

A kanapék a napi használatban legtöbbször több funkciót is betöltenek. Túl azon, hogy ülünk rajtuk, esetenként másra is szeretnénk őket használni. A legtöbb esetben ezért nyitható kanapékat veszünk, sokszor a lakásunk méreteiből adódóan kényszerűségből mindennapos alvásra alkalmasat. De a nagyobb otthonokban is jól jön a vendégek elhelyezésére, vagy akár csak a kényelmesebb tévézés érdekében is érdemes ezt a opciót megfontolni. Ha idáig eljutottunk, akkor már elgondolkozunk azon is, hogy milyen legyen a kanapé nyílási/záródási mechanizmusa, mert bizony némelyikkel meg kell küzdeni.

De nem a Lampo Motion kanapéval, mert ez egy gombnyomásra 2m hosszú ággyá alakul anékül, hogy akár csak az ülőpárnákat vagy a háttámlákat le kellene vennünk. És a legjobb, ugyanezt visszafelé is tudja. A kanapé testre szabható: többféle (levehető és mosható) huzatból, kanapélábból és ágymatracból válaszhatunk.

Meg- és beágyazni azonban ez a kanapé sem tud. Még.

Ha tetszett a poszt, lájkolja és ossza meg ismerőseivel! További ügyes dizájnok...

1_1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

innováció bútor ügyes interior formatervezés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a párnát hogy teszi vissza magától? :)
@SemBoga: Humán interfész segítségével ;)
az ágy ára ? hol lehet megtekinteni vagy megvenni