Tornacipők az állatok védelmében

vans11a.jpg

1866-os alapítása óta harcol az állatok ellen elkövetett kegyetlenkedések ellen az ASPCA. Most különleges segítőtársra akadt: egy divatmárka is beszáll a küzdelembe. Idén nyáron a cicás és kutyás tornacipő lesz a menő!

vans61.jpg

A Vans cipőmárka és az ASPCA különleges tavaszi-nyári minikollekciót dobott a piacra. A legújabb férfi, női és gyerek tornacipőkön cicafejek és kutyafejek hirdetik, hogy gazdájuk nem csak a divatra, de az állatok jogaira is érzékeny. 

leaderboard-aspca.jpg

A cipők belsejét narancssárgával bélelték ki - ez a szín "hagyományosan" az állatokkal szemben elkövetett erőszak elleni tiltakozás jelképe. A cipők mellett sapkák, hátizsákok és pólók is készülnek ezekkel a mintával.

A divat és az állatvédelem gyümölcsöző kapcsolatáról már korábban is beszámoltunk: a zulu vallási vezetők nemrég divatba hozták a műszőrmét, hogy ne a leopárdokat mészárolják le a papok rituális öltözékéhez.

vans31.jpg

vans31a.jpg

 

vans11.jpg

vans11a.jpg

vans51.jpg

vans41.jpg

vans41a.jpg

vans21.jpg

kutya divat macska állatok aktivista

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.