Focilabd'art

week1.JPG

A divat- és szociálisan érzékeny focirajongók kedvéért ismét összefogott a dizájn és a sport: a Luisaviaroma luxus webáruház haute couture brazucákat árverez el a brazil fiatalok támogatására.

A foci: művészet. Mostantól pedig a focilabda is az. A profi amerikaifutball-bajnokság korábban a disrupton már bemutatott haute couture touchdown koncepciójához hasonlóan neves divattervezők átértelmezték a 2014-es labdarúgó-világbajnokság hivatalos meccslabdáit, a brazucákat. A Luisaviaroma és az Adidas hat héten át egyedi dizájner labdákat árverez el az ebay-en, a bevételből pedig a brazil Gol de Letra alapítványt támogatják. 

Posztajánló: Így készültek a bazucák

Az 1998-ban alapított, az UNESCO által is elismert non-profit szervezetet híres brazil focisták, Raí (Souza Vieira de Oliveira) és Leonardo (Nascimento de Araújo) jegyzik és a világon példaértékűnek tartják a São Paulo és Rio de Janeiro veszélyeztetett gyermekei és tinédzserei körében végzett munkáját. Jelenleg mintegy 1300 pártfogoltjuk van, akik különféle művészeti, kulturális, oktatási és sportprogramokban vesznek részt. Az alapítvány célja, hogy hozzájáruljanak a fiatalok fejlődéséhez, önállóságra neveljék és a közösségen belülről indított változásokra motiválják őket.

A kezdeményezés talán a hölgyek szívéhez is közelebb hozza a vébét. A tervezők között ott vannak a "nagyok", mint Emilio Pucci, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, a Missoni, Dolce & Gabbana, de tervezett labdát Pharell Williams és Lady Gaga X-faktoros fellépőruhájának tervezője, Gareth Pugh is.

Az első hét aukciójáról sajnos már lemaradtunk, akkor például a CO|TE tülllabdája, Emilio Pucci Vivara-mintás bazucája és a szexi fekete csipkés N°21 focilabda kelt el 300 eurós áron. A hét legmenőbb labdája a Shourouk volt, ezért 515 eurót fizetett valaki.

week1.JPG

Posztajánló: A focivébék és a grafikai design - online retrospektív kiállítás a vébék posztereiből

Ezen a héten erre az öt labdára és a Gagá-s kupára lehet licitálni:

week2.JPG

A további menetrend szerint június 30-án bocsátják árverése a következő hat dizájner labdát:

week3.JPG

Július 7-től lehet majd lecsapni a lótusszá "dekonstruált" Missoni labdára vagy Pharell Williams firkájára:

week4.JPG

Július 14-én jön a márkát tökéletesen képviselő Roberto Cavalli labda és Stefano De Lellis őrült stoplis magassarkúja:

week5.JPG

A hatodik héten (július 21.) pedig néhány igazi különlegességet zsebelhetünk be:

week6.JPG

Ha teheti Ön vagy cége, licitáljon és ünnepelje a vébét egy igazán egyedi labda boldog tulajdonosaként - mindezt egy jó cél érdekében!

Nézze meg a labdákat egyenként a galériánkban és válassza ki a kedvencét! Melyik lenne az Ön álomlabdája?

d_design árverés sport divat gyerekek hírességek haute couture foci 2014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.