Tipikus bringások

biker.jpg

Kurt McNorbert humoros grafikus útmutatója (szerintünk nem csak) New York City bringásairól. Ön melyik típusba tartozik?

(a leírások nem mindig teljes és pontos fordítások)

//Van még egy perced? A kerékpár története egy percben

A Manhattan-i Lány. Hová igyekszik a magassarkújában? Vásárolni indul? Vagy egy trendi kávázóba, hogy megigya a fair trade közepes szójatejes latté lightját? Soha nem tudod meg, mert nem áll veled szóba...evör.

manhattan_girl_final.png

A "nekem-erre-nincs-időm" Futár. Fontos csomagokat visz fontos embereknek. Úgy csorog le a Broadway-n, mint hal a patakban. Nem ismer félelmet, a városi közlekedés a vérében van. Ravasz, túl ravasz. Sokszor ez okozza a vesztét.

messenger_final.png

Citibiker*. A taxisok rémálma. 5 km/órás sebességgel "hasító" burzsoá újonc, helyismeret és közlekedési tapasztalat nélkül... Ha mögéje kerülsz, készülj fel rá, hogy az örökkévalóságig tart majd az utad. (*New York-ban a Citibank támogatásával épült ki közösségi bringás közlekedés). 

citibike_2.png

A Hipszter. Soha nem látod sisakban, mert a betört koponya még mindig kúlabb, mint a rettenetesen ciki sisakhaj. Leggyakrabban csak sétáltatják a biciklijüket az elmaradhatatlan Ray Ban napszemcsiben. Ha nagy ritkán bringára ülnek, az egyik kezükben biztosan cigi vagy IPhone van. Esetleg mindkettő.

hipster_final.png

Az Utazó. Középkorú férfi stabil jövedelemmel és bizonyítási kényszerrel. A legújabb modellel jár és mindig a szezon legjobb bringás cuccai vannak rajta. A párnázott biciklis nadrág a védjegye.

journeyman_final.png

A Turista. Tapasztalatlan. A biciklizéshez szükséges fizikai kondíció közelébe sem ér. Hajlamos mindenfajta jelzés nélkül a legalkalmatlanabb helyeken hirtelen megállni egy fotó kedvéért.

tourist_final_875.png

Hétvégi Harcosok. Általában a húszas éveik végén járó kalandvágyó fiatalok. Szinte mindig párban járnak, és együtt csodálkoznak rá a városi táj érdekességeire.

weekend_warriors_final_875.png

A BMX-es. Ha éppen nem bunnyhopoznak valahol, akkor csapatokba verődve a város kövezett terein SMS-ezgetnek és lézengenek. 

bmx_final.png

A Szállító. Mindenki utálja, kivéve, amikor éppen az ő pizzáját hozza. Nihilista két keréken. Semmilyen szabályt nem tisztel. Simán szembe jön veled a biciklisávban. A járdát is annak tekinti.

delivery_guy_final.png

Az Ingázó, aki visszaszerezte az irányítást az élete felett. A legújabb összecsukható bringán izzadtan és levegőért kapkodva érkezik meg a munkahelyére.

commuter_final.png

A Fixi Srác. Vonzza a bicikli letisztult egyszerűsége, esetleg csak megy a divattal. Nincs laza gurulás, nincs pihenés, csak a fixi életérzés. 

fixie_kid_final.png

Az Apuka. Ne tévesszen meg a bermuda nadrág és a vakító fogsor. Ez az ember a végletekig elkötelezett a pozitív apai kapcsolatépítés iránt. Akár élvezi a gyerek, akár nem.

park_slope_dad_final.png

//Bringás cikkek a disrupton

d_művészet humor emberek kerékpár grafika tipikus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.