Fesztiválkiegészítő: tigristappancs, elefántláb...

festivalfeet5.jpg

Hamarosan indul a fesztiválszezon, ideje elkezdeni beszerezni a nélkülözhetetlen hipszter kiegészítőket. Mint ezeket a KELL kategóriába sorolható lábzsákokat, amelyeket a nagy helyet foglaló és nehéz gumcsizma helyett fogunk mi is magunkkal vinni.

A cipőnkre erősítve ezek a gumírozott tetejű, a bokára erősíthető megköthető műanyag zsákok megóvják a cipőnket és a lábunkat a sártól, esőtől és a széltől.

festivalfeet4.jpg

Persze egy valamivel jobb minőségű szemeteszsák is megteszi, de az nem ilyen állatian dizájnos, mint a tigristappancsok, vagy az elefántláb, vagy az óriás tornacipő...és valószínűleg nem is ilyen tartós.

festivalfeet1.jpg

 

A tornacipős változat piros és kék színben már 5 fontért kapható a Spinning Hat kínálatában online, az állatosok pedig előrendelhetők. Ha mi fesztiválszervezők lennénk, már most berendelnénk pár ezret, az biztos...(igen, ez egy tipp volt, a jutalékot majd kérjük a bankszámlánkra utalni).

feet.jpg

festivalfeetrack1.jpg

fesztivál divat ügyes

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.