Kristályokkal erősít a Samsung

samsung_01.jpg

A divatsztárok csillogását is felülmúló exkluzív bemutatóteremmel valamint limitált kiadású Galaxy Note 3 mobiltelefonokkal várja a divathét sürgés-forgásában megfáradt modellek, divattervezők és hírességek hadát a Samsung Galaxy Lounge a Mercedes Benz Fashion Week (MBFW) kulisszái mögött .

A Samsung Electronics a világgelső kristályüveg-ékszereket gyártó Swarovski-t kérte fel a New Yorki-i backstage megtervezésére, és ebből az együttműködésből született a Swarovski tavaszi-nyári kollekciójának két nélkülözhetetlen darabja: a kristályokkal gazdagon díszített Galaxy Note 3 hátlap és a hozzá illő karkötő. A 299 dolláros (kb. 66.000 forintos) szett három - fekete, bermudakék/arany, valamint ezüstmetál - színben lesz kapható kizárólag a Swarovski manhattani üzletében korlátozott ideig.

samsung_02.jpg

samsung_03.jpg

Fotók: Samsung
divat mobiltelefon luxus limitált

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.