Nem mellesleg bizarr szobrok 18+

nicola3.JPG

Eljött a pillanat, amikor fel kell tennünk a kérdést: lehet-e egy nőn túl sok mellbimbó? Nicola Costantino szerint ez csak divat és ízlés kérdése!

Elnézést kérünk a fenti sorokért, de egy igazán rend- és formabontó "női ruha- és kiegészítő kollekciót" fogunk most bemutatni, amelyet Nicola Costantino argentín szobrászművész és dizájner tervezett.

A haute couture tehcnikájával készült Peletería humana, azaz Emberi szőrmebolt fantázianevű kollekció az antropofágia vagyis kannibalizmus témáját dolgozza fel úgy, hogy kirakatba helyezi a szilikon alapú emberi "bőrből" és valódi emberi szőrméből (hajból) készített női ruhákat és tárgyakat. Amelyeket (egyébként férfi) mellbimbók borítanak.

A mellbimbókkal gzadagon kirakott női fűző bemutatása, az 1998-as São Paulo Biennále után a New York-i Modern Művészetek Múzeumának (MoMA) tulajdonába került.

Galériánkat csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

 

divat emberek bizarr erotika szobrászat 18+

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.