Varázsoljon cuki mozgó kisállatokat a képernyőjére

mcvities_ad.JPG

Nem, nem és nem! A kisállat nem játék. Ennek ellenére nem tudunk eltekinteni attól a ténytől, hogy a McVitie's új reklámjai magasan kiverték nálunk a cukiságbiztosítékot.

Olyan ééédes, mint egy...kis brit cica? Kis corgi? BÉBI KOBOLDMAKI?

Nils Leonard és Jonathan Marlow kreaítvoknak köszönhetjük, hogy a McVitie's "sweeet" kampányában a kekszek csomagolásából a világ legédesebb (érti, édes, mint a keksz) kiscicái, kis corgijai, és egy kis bébi koboldmaki bújik elő. Ez utóbbi szerintünk azért nem sikerült olyan jól (CGI), de ezt elnézzük a Grey London brit reklámügynökségnek. Mert hogy az ötletet tovább vitték, és megcélozták vele az internet cukiságra éhes népét.

Ön is magával viheti őket a neten bármilyen oldalt is nézeget, ha ellátogat a McVitie's honlapjára. Micsodaaa? Bizony. Mutatjuk, hogyan!

A honlapon a megfelelő ikonra kattintva válassza ki, hogy cicákat vagy kutyusokat szeretne látni szaladgálni a képernyőjén.

release.png

Ezután fogja meg a "Release the cuddles" gombot, és húzza böngészőjének a könyvjelző eszköztárába. Mostantól bármikor cukisággal áraszthatja el a képernyőjét, amikor úgy érzi, szüksége van rá. Csak meg kell nyomnia a gombot. Nézze csak!

mcvities3.gif

Ja, ennyi cukiság után a videókat majdnem elfelejtettük!

reklám videó cuki interaktív állatok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.