Ne hívj Oszkárnak!

hustle.jpg

Jófej anyuka a gyerekeit fotózza Oscar-jelölt filmek ikonikus pillanataiban.

Maggie Storino kétgyermekes chicagoi anyuka családi hagyományt szeretne teremteni abból, hogy lányait, a hároméves Sophiá-t és a kétéves Sadie-t a legjobb film kategóriában Oscar-díjra jelölt mozik egy-egy emblematikussá vált pillanatában lencsevégre kapja.

wolfwallstreet.jpg

A lányok életkorából kiderül, hogy nem készült még olyan sok széria a Don't Call Me Oscar projekt keretein belül, de az idei és a tavalyi filmek babaváltozata is mosolyt csalt az arcunkra.

12yearsaslave.jpg

Maggie szerint a lányok nagyon élvezik a fotózást, és "minél őrültebb a kép, annál kevesebb megvesztegetésre van szükség". Megvesztegetés alatt pedig a Disney hercegnők kisállatait (Palace Pets) értjük jelen esetben. Még két állatka hiányzik a gyűjteményből...

captain.jpg

Az anyuka azt is hozzátette, hogy a lányokkal együtt töltött kreatív idő nélkül sokkal nehezebb lett volna átvészelni a készenléti állapotokat előidéző Polar Vortex-nek nevezett szokatlanul zord időjárást.

Nézze meg az eddig elkészült képeket!

 

fotó humor gyerekek hírességek Oscar

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.