Megőrült a kutyakozmetikus!

Paul_Nathan_1.jpg

Aki azt gondolta, hogy a kutyák karmainak kifestésén túl nincs tovább...tévedett. Mi biztosan szívinfarktust kapnánk, ha így adná vissza a kutyánkat a kozmetikus.

Paul_Nathan_4.jpg

Az új-zélandi Paul Nathan fotós legújabb könyvében a kutyakozmetikák világába, elnézést, művészetébe kalauzol minket. Az ebben a posztban bemutatott fotók az Intergroom versenyen "kreatív" kategóriában elkészült műalkotások, amelyek többet elárulnak a kozmetikus lelkivilágáról, mint a vászonként használt kutyáról.

Paul_Nathan_5.jpg

Bizonyos esetekben a fajtáját is nehéz megállapítani, olyan radikális változáson mennek keresztül.

Paul_Nathan_10.jpg

"A kreációk általában nem egyhuzamban, hanem napokon át két-háromórás etapokban készülnek, a kutya türelmességétől függően. A festék nem jelent veszélyt a kutyák számára, nem mérgező, és néhány mosás alatt kimosható az állat szőréből."...a hivatalos verzió szerint.

Paul_Nathan_2.jpg

Paul_Nathan_9.jpg

Nem minden kutya alkalmas erre a "hobbira". Azok a versenyzőknek, akik nincs saját kutyájuk, a verseny idejére jó pénzért bérelhetnek maguknak...

Ön mit gondol a kutyakozmetika művészi kreatív ágáról? // További kutyás érdekességek...

Paul_Nathan_7.jpg

Paul_Nathan_8.jpg

kritika kutya bizarr állatok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez tök jó, remélem a rengeteg kutyaszar is valami kreatív formát ölt mikor kipattan a kutya fenekéből...és akkor a gazdi főleg összeszedheti és otthon mint extra nipp kiteheti a vitrinbe. Kis csipke alapra.