Disasterland: Disney újratöltve 18+

disasterland36.jpg

Több, az olvasóink körében rendkívül népszerű újragondolt Disney sorozaton túl vagyunk már a disrupton. A mai napig megdobogtatja a szívünket a Disney hercegnők pornósorozata, vagy éppen amikor Miley Cyrus bőrébe bújtak. De most, most úgy érezzük, megtaláltuk a Szent Grált.

A mexikói Rodolfo Loaiza egyszerűen csak Disasterland néven futó sorozata minden várakozásunkat felülmúlta. Micsoda zseniálisan beteg elme az, akinél a Gonosz Mostoha és Szörnyella de Frász együtt kokózik, Hamupipőke puncit villant, Lady Gaga húsruháját próbálja, majd idegösszeomlást kap és Britney Spears-hez hasonlóan leborotválja a fejét, miközben a mostohatestvérei az új vibrátoruknak örülnek. A heroinista Pinokkiónak állandó merevedése van, Csipkerózsikát álmában Fred Krueger látogatja meg, Hófehérkét felakasztva találják a törpék, Arielt elkapja a fekete lagúna szörnye, és szemérmesség nélkül megtudhatjuk, hogyan készült a 101 kiskutya...soroljuk még? Ááá, inkább nézze meg a galériát.

Aztán a többi Disney posztunkat. Reméljük szereztünk pár új barátot ezzel a kis összeállítással. Ha így lenne, ne legyen rest, nyomjon lájkot az oldalunkra. És hogy hány bőrt lehet még lehúzni a Disneyről? Van még pár ilyen poszt a tarsolyunkban...higgye el, nem akar lemaradni róluk.

humor grafika rajzfilm tabu 18+ Disney

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.