Méhszoborrá változott a férfi

bees08.jpg

Egy 34 éves kínai méhész 45 kilónyi méhből álló élő ruházatot öltött és így próbálta meg népszerűsíteni termékeit.

She Ping állítása szerint a negyven perc alatt mindösszesen húsz csípést szenvedett el miközben 460 ezer méhet csalogatott magára. Először a méhkirálynőket, akiket aztán 28 kaptárnyi alattvalójuk követett, s amíg a királynők a férfin pihentek, addig elhessegetni sem lehetett őket.

bees10.jpg

A művelet egészen addig a pontig, amíg meg nem próbálja lerázni magáról őket, teljesen "veszélytelen". Az orrát és a fülét betömték, és segítői kezdetben füstölőkkel tartották távol a méheket az arcától, majd - hogy az élő méhtakaró teljes legyen - az arcára is hagyták megtelepedni a kis mézgyűjtőket.

A mutatvány a maga nemében nem egyedülálló, és nem ért az eddigi Guiness rekord közelébe. Ezt az indiai Vipin Seth tartja 61 kilós méhruhájával.

Egy biztos: idegzet az kell hozzá! Csakúgy, mint az életük kockáztatása árán mézet gyűjtő bátor nepáli mézvadászoknak.

Nézze meg a képeket a galériában!

emberek extrém állatok világjáró

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.