Gazdi-kutya hálózsák

compbag2.jpg

Cipzározza magára kedvencét! Gazdi és kutyája melegen tarthatják egymást ennek az egyszerű, szinte bármilyen múmia hálózsákra rácipzározható oldalzsáknak a segítségével.

Itt a tavasz, irány a természet! Jöhetnek a többnapos túrák, a sátorban, vagy a szabad ég alatt alvás. Ilyenkor a kutyásoknak nagyon nem mindegy, hogyan tudják éjszakára biztonságosan elhelyezni kedvencüket. Vagy cipelnek magukkal a kutyás felszereléssel (kaja, jutalomfalat, etető- és itatóedény, játékok, szájkosár, póráz, stb.) már amúgy is kiegészített túrafelszerelés részeként még egy összecsukható ketrecet is, vagy nincs más megoldás, megkötik éjszakára az ebet, hogy amíg ők alszanak, lehetőleg ne bóklásszon el az erdőben. De miért tennék, ha a néha még hűvösebb, nyirkosabb éjszakákon még a kutyus közelsége is jól eshet?

Régen foglalkoztunk már kickstarter projekttel, éppen itt az ideje tehát, hogy bemutassuk a BarkerBag fantázianévre hallgató, kutyáknak szánt hálózsáktoldalékot, amelyet Andy Storms szabadalmaztatott, és amelyre most gyűjti a pénzt a kickstarteren.

compbag3.jpg

compbag6.JPG

Az emberi hálózsákokhoz hasonlóan vízhatlan és hőszigetelő anyagból és technológiával készült kutyazsák nagyon egyszerű elven működik: egyszerűen a saját zsákunk "nyúlványaként" a zsákhoz kell cipzárazni, így gazdi és kutya egy légtérben fekszik. Vagy - a csapat felállásától függően - akár két gazdi hálózsákja között is elhelyezhetjük. Az azonos típusú, ellentétes oldalú cipzárú hálózsákokat a romantikát kedvelő párok ugye akár össze is cipzározhatják, hát az édeskettesből most már akár édeshármas is lehet...

compbag2.jpg

Ez a speciális "ikerdizájn" pedig a kétkutyás gazdiknak is megoldást kínál.

compbag1.jpg

A kutyánk a kutyazsákban biztonságban van, hiszen a nyakörvszerűen kialakított szűkíthető fejrész nem engedi, hogy a kutyus észrevétlenül kilógjon az éjszaka folyamán. Ha pedig a "hátsó kijáraton", azaz rajtunk, a mi zsákunkon keresztül kúszva távozna, azt bizonyára észrevennénk...

compbag4.jpg

A könnycsepp alakú kutyazsák három méretben készül, gondolva a kis (69 dollár), közepes (79 dollár) és nagytestű (89 dollár) kutyákra és gazdijaikra. Az ikerzsákokat 119 dolláros hozzájárulás esetén kaphatjuk meg az őszi túraszezonra, hiszen várhatóan júliusban indul a gyártás. (Nemzetközi szállítási díj +25 dollár.)

compbag5.png

Nekünk tetszik. Hát Önnek?

kutya természet világjáró kickstarter

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.