Szexgépek házilag 18+

smtop.jpg

A Szexgépek: fényképek és interjúk című könyv egy elképesztő, kissé groteszk és abszurd, ugyanakkor végtelenül őszinte amerikai szubkultúrát mutat be azokkal az emberekkel, akik ezeknek a különleges szerkezeteknek a feltalálói és felhasználói. Van köztük hobbibarkácsoló, munkanélküliből lett feltaláló, apokaliptikus látnok, aki azért épít szexgépeket, hogy a férfiak kihalása után a nőknek ne legyen hiányérzetük, és olyan is akad, aki házasságokat ment meg velük. A Szexgépek-kel Timothy Archibald az amerikaiak találékony szellemét ünnepli a még mindig tabunak számító szexualitásban.

"A felnőtt iparágról hagyományosan olyan képek élnek az emberek fejében, hogy sötét szobákban, fekete függönyök mögött mocskos dolgokat csinálnak olyan emberek, akiknek nem számít az érzelmi tényező. Ez nem igaz. Nézz csak meg minket. Az unalmas, átlagos szomszédaid vagyunk. Lehet, hogy mögötted állunk a sorban a pénztárban."

313.jpg

Paul (fent) stratégiai menedzsment szakon szerzett MBA diplomát, egy másikat emberi erőforrás menedzsmentből. Mindig is tudta, hogy a szex az egyetlen dolog, amit semmilyen gazdasági válság nem érhet el. "Az emberek a legnehezebb időkben is pénzt költenek majd arra, hogy az élet apró örömeivel vigasztalják magukat." Amikor 2001-ben ő is a leépítések áldozatául esett, tudta, hogy eljött az ő ideje. Itt volt a lehetőség, hogy letesztelje a teóriáját. "Már azelőtt is készítettem hobbiból szexgépeket a feleségemnek és magamnak. Aztán ebből a hobbiból munka és megélhetés lett."

Eddig 153 gépet tervezett, ebből 142-t meg is valósított, köztük a négyfős Gang Bang és a tésztafőzőből kialakított Thumpstir. További öt most van fejlesztés alatt. "Sokkal élvezetesebb, mint egy átlagos munka, és van piaca ezeknek a dolgoknak. Azt hiszem, ez egy nagyon gyakori szexuális fantázia, mármint a géppel szexelés. És persze vannak olyanok, akiknek nagyon is személyes indokai vannak a gépek használatára. Például egy látens homoszexuális férfi, akinek egy ilyen gép lehetőséget ad arra, hogy kipróbálja. A pároknak is sok lehetőség nyílik meg ezekkel."

410.jpg

James azért dolgozta ki a Huskette névre hallgató gépet (fent), mert dühítette, hogy a felesége 300 dollárt költött egy konyhai robotgépre. "Ha már ennyibe került legyen több funkciója." A gép pillanatok alatt átalakítható robotgéppé, és vissza. "A sütiket is ezzel készítjük" - meséli.

Deb és Bill (lent) egészségügyi okokból került kapcsolatba a szexgépekkel. Bill egy baleset után tolószékbe került, a feleségének pedig az egyik csípőjébe kellett protézist ültetni. "Ezek a gépek megmentették a szexuális életünket." Ráadásul a magát addig segélyeken fenntartani próbáló pár kitalálta, hogy szexgépes pornóoldalt indítanak. Eleinte ingyen lehetett megnézni a Bill által Debről készített videókat, ma már fizetnek érte a látogatók. Bejött nekik.

64.jpg

Debnek pedig hihetetlenül megnőtt az önbizalma. "Nézz rám. Középosztálybeli háziasszony vagyok. 51 éves, kétgyermekes anya. Egy debella. És vannak pasik, akik fizetnek azért, hogy engem nézhessenek. Ez eleinte sokkolt, de ugyanakkor nagyon jó érzés. Fogalmam sincs, mit esznek rajtam. De ha ez boldoggá teszi őket, akár egy rövid időre is..."

57.jpg

Ők az első gépüket (fent és közelebbről lent) Smitty-től kapták, aki rajtuk kívül más mozgáskorlátozottaknak is tervezett és épített testre szabott gépeket, teljesen ingyen.

73.jpg

Jon (lent) a házasságát szerette volna megmenteni egy ilyen szexgéppel, de a felesége elhagyta, mielőtt elkészült volna. Viccesnek találta, hogy ezek után a barátai pont hozzá fordultak tanácsért, ha valami zűr volt a párkapcsolatukban. Aztán rájött, hogy azoknak az embereknek, akik válaszok után kutatnak a kanapéján talán pont egy ilyen gépre van szükségük.

83.jpg

A házassági tanácsadás és a szexgép készítés útjai így keresztezték egymást. A katolikus férfi egyébként kifejezetten károsnak tartja a házasságon kívüli szexet, ezért a gépeit csak olyan pároknak adja el, akik bemutatják a házassági anyakönyvi kivonatukat, és szerződésben vállalják, hogy csak és kizárólag saját használatra, a házasságon belül fogják használni. "A szexuális izgatás kapu a lélekhez, ezért nem lehet vele könnyelműen bánni."

133.jpg

Scott (fent) a Bank of America egyik fiókjába sétált be az egyik szexgépével. Az ügyintézőnek akarta megmutatni, akitől előző nap kölcsönt kért a szexgépüzlet beindításához. "Azt hitte, hülyéskedek. Ezért úgy döntöttem, beviszem a bankba, és megmutatom. Letettem a bankfiók közepén, dildóstól, mindenestül. Mindenki kíváncsi volt rá, még az idősek is megnézték - szerintem nagyon is jól tudták, mire való." Kölcsönt nem kapott, egy ideig úgy nézett ki, hogy a házát is elveszíti, de aztán sikerült eladnia egy gépet. Így utólag azt mondja, talán mégsem akkora üzlet ez, mint eleinte gondolta. "Építettem már házakat, gépeket, de még soha nem építettem fel egy céget...sokat kell még tanulnom."

Steve először a helyi újságban hirdetett. "Kukkoló keres szexuálisan kalandvágyó nőket szép testtel és a megfelelő hozzáállással szexszimulációs gépek használatára. Akár 200 dollár alkalmanként." "Teljesen nyíltan és őszintén megmondtam nekik, hogy kukkoló vagyok, és azt szeretném, ha valaki feljönne a lakásomba és eljátszadozna ezekkel a gépekkel, miközben én levideózom." Mára egy közösség alakult ki, fiatal lányok adják egymásnak a kilincset (és a gépeket) és pénzről már szó sincs. A lányok azért jönnek, hogy élvezzenek, Steve pedig nézi őket. "Törődöm velük. Felhívom őket a szülinapjukon, vagy ha betegek. Mindig van valami dráma. De hát 19 éves lányoknál ez normális."

143.jpg

Jessy (fent), Adrienne (lent) és Cassie is "a klub" tagja. Mindannyian a hirdetésre jelentkeztek.

162.jpg

Adrienne, bár szívesen használ szexgépet, úgy véli "hiányzik belőle a melegség. De ha nem megyek férjhez, negyven éves korom körül veszek majd egyet magamnak. Mindig is szerettem a fiatal srácokat, és egy idősebb pasi erre már nem képes. Persze ha egy pasi lenne ez a kütyü, akkor jobb lenne. Ha az a férfi lenne rajtam, akiről közben fantáziálok, az ezerszer jobb lenne."

172.jpg

Cassie (fent) szerint a szexgépek mindent elmondanak a modern társadalomról. "Ez az, ami felé hajtanak minket. Az egész társadalmat gépiesíteni és automatizálni akarják. A szexgépek is ennek a folyamatnak a részei. Mit tesznek velünk?! Szerintem a gépek negatív hatással vannak a világra, mert azt az üzenetet hordozzák, hogy nincs szükségünk a többi emberre. Minek építsünk kapcsolatokat és tápláljunk barátságokat vagy próbáljuk meg megoldani a felmerülő szexuális problémákat? Itt egyedül is elélvezhetsz, nincs szükséged senki másra. Ez rossz. Rossz irányba tereli a világot, megpróbálja az embereket helyettesíteni."

smbookcovers.jpg

A poszt a Design You Trust angol nyelvű cikkéből készült. A könyv megvásárolható az Amazonon. További fotók a könyvből a posztajánló után.

//Posztajánló: Pajzán bútorok 18+. További erotikus témájú posztok a blogon

222.jpg

102.jpg

1111.jpg

219.jpg

218.jpg

182.jpg

128.jpg

201.jpg

153.jpg

92.jpg

127.jpg

d_társadalom könyv emberek társadalom erotika tabu 18+

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyarthatna az uram nekem is ilyet :)
@On Dóra:
Ha nem kreatív, rendelhetsz nálam is.
A feltételezett nagyobb igényedhez nála biztosan többet nyújtana teljesítményben.
@Szublima:
Becsigázódtam. :)
Kisesebb eltárolási helyet foglaló nálam még szóba is jöhetne. Hülyén mutatna a szoba közepén vagy valamelyik sarkában és nem akkor "akarná a dolgot", amikor inkább aludnék. :)
@nemszólokmégegyszer:
Neked. :)
Mert mindenki pótolható. Még Te is. :)
A youtube tele van hasonló kütyükkel,le lehet onnan koppintani a terveket,kell egy mosógépmotor meg némi barkácsáruházi bevásárlás-egy mechanikai műszerész bármikor összerak egy egy ilyet...
Ha nincs ló persze h jó a szamár is!