Ezek a nők készítik a férfiak játékszerét

bazuca06.jpg

Ismerje meg a nőket, akik a világ legmenőbb férfiainak legfontosabb játékszereit készítik!

A pakisztáni gyártulajdonos Khawaja Akhtar a 2006-os német focivébé után határozta el, hogy egyszer majd ő fogja legyártani a világ legnagyobb labdarúgó tornájára a labdákat. Az álom valóra vált: az ő sialkot-i gyárában készülnek a hamarosan elstartoló labdarúgó-világbajnokság hivatalos meccslabdái, a brazucák. A “brazuca” kifejezés jelentése “brazil”, átvitt értelemben a brazil életstílusra utal, és még 2012. szeptemberében egy nyilvános szavazáson kapta ezt a nevet. Dizájnját a brazilok által gyakran hordott, tradicionális színes karkötők és a brazil szenvedély ihlették.

Sara Farid, a Reuters fotósa ellátogatott a pakisztáni gyárba, és megnézte, hogyan készül a mintegy 3000 darab labda. Ezek nélkül a nők nélkül nem lenne focivébé! 

//Posztajánló: Focivébés posztok a disrupton

bazuca03.jpg

brazuca11.jpg

bazuca06.jpg

bazuca04.jpg

bazuca01.jpg

brazuca12.jpg

brazuca15.jpg

brazuca14.jpg

bazuca09.jpg

bazuca08.jpg

bazuca07.jpg

bazuca05.jpg

brazuca13.jpg

bazuca02.jpg

sport férfiak nők világjáró formatervezés foci 2014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.