Az első csók kémiája

l94qtalsbb35u4zqytlk.png

Gondolta volna, hogy ezek az emberek idegenek, és egy szociális kísérlet/művészeti alkotás részei?

first-kiss-tatia-pilieva-4.jpg

Tatia Pilieva videójában 20 embert látunk, akiket arra kért: a kamera előtt csókoljanak meg egy vadidegent. De igazándiból. Talán a zene teszi, talán a fekete-fehér felvétel de a végeredmény gyöngyörű lett.

first-kiss-tatia-pilieva-8.jpg

Ahogy az még akár sokadik randikon is lenni szokott, a szereplők rettenetesen zavarban vannak, próbálják oldani a feszültséget, és az alapvető társadalmi normáknak megfelelően felvenni a másikkal kapcsolatot, köszönni, legalább megtudni a másik nevét.. próbálják húzni az időt, ki-kiszólnak a kamerásnak, viccelődnek egymással. Aztán amikor végre összeszedik a bátorságukat, és rászánják magukat, meglepően megható jeleneteket látunk. Mintha egy dokumentumfilmből hirtelen az év legjobb romantikus filmjébe csöppennénk...

 

film videó emberek társadalom szerelem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.