Bikini homokból

imogentop.jpg

Amikor megírtuk a Minden, amit a monokiniről és a bikiniről nem tudott eddig című posztunkat még mi sem gondoltuk, hogy hamarosan egy olyan bikiniről fogunk beszámolni, ami nem más, mint stratégiailag jól elhelyezett homok. Homokini?

A 22 éves modell, Imogen Anthony gyakorlatilag meztelenül vonult végig a Bondi Bather kifutóján a Mercedes-Benz Ausztrál Divathéten. Messziről talán úgy tűnt, egy különleges anyagból készült bikini van rajta, de közelről már semmi kétség: csupán homokszemek takarták a testét.

imogen3.jpg

imogen1.jpg

A modell szerint "hihetetlenül felszabadító" érzést nyújtott az oldalt megkötős bikinit mintázó homoktakaró, azaz sandkini. Kétségtelenül az egyik legökobb strandviselet, amivel valaha találkoztunk...csak fürdeni nem ajánlatos benne.

imogentop.jpg

d_társadalom divat nők nyár egyenjogúság fenntarthatóság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gondolom, bekenték ragasztóval, majd beszórták homokkal.
Kellemes lehet a pinában a homok...