A gyerekszoba falán is Hirst lóg

daddysgirl_01.jpg

Újabb mesterművel bővült a Beckham házaspár műgyűjteménye. Lányuk, a kétéves Harper gyerekszobájának falát dísziti majd a család új otthonában az a szív alakú festmény, amelyet Damien Hirst kifejezetten a család kérésére készített el.

A stílusosan "Daddy's Girl" címet viselő, fehér keretbe foglalt, több mint két méter átmérőjű rózsaszín szivet Hirst emblematikus pillangómintája díszíti. Méreteinél fogva a festmény szállítása sem volt egyszerű a Mail Online beszámolója szerint .

daddysgirl_02.jpg

Fotók: Damien Hirst, Dean/FameFlynet.uk.com

A festmény egyébként a maga nemében nem egyedülálló, Hirst-nek számos hasonló alkotása is volt már, amelyek közül többet sikeresen aukcióra is bocsátottak. 2008-ban egy jótékonysági aukción 3.3 millió dollárt (mai árfolyamon 760 millió forintot) fizettek az "All you need is love" című festményéért, írja a Telegraph. "Apuci lányá"-t kb. 600.000 fontra (224 millió forintra) értékelik a szakértők.

árverés festmény hírességek interior

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.