Snack vigyorgó kutyáknak

whitebitestop.jpg

Ha történetesen kutyája van, akkor bizonyára észrevette, hogy nem sok fantázia van a kutyatápok és snackek csomagolásában. A rágókaként a fogak tisztán tartására használt nyersbőröket például legtöbbször a környezetre káros műanyag zacskóban, vagy éppenséggel csomagolás nélkül, ömlesztve árulják, ami nem túl higiénikus. Cecilia Uhr kanadai dizájnernek köszönhetően a humor, a környezettudatosság és az esztétika jegyében a Whitebites garantáltan vidámságot hoz a kutyatulajdonosok életébe.

A Whitebites rágóka három különböző méretben kapható, így minden méret saját "kutyaarcot" kapott. A kutyák szája ki van vágva, így a kutya fehér fogaiként láthatóvá válik maga a termék a csomag belsejében. A kihajtható bal fül a rágóka adagolására szolgál: egyszerűen ki lehet őket csúsztatni a dobozból. A kilyukaszott jobb fül pedig az üzletekben való kihelyezést segíti.

A Whitebites gyártója nem titkolja, reméli, hogy a tartós, újratölthető csomagolás gyűjtői darabbá válik. Azt nem tudni, hogy az újratöltő nyersbőröket milyen csomagolásban fogják majd árulni. Műanyag zacskókban? Vagy csak úgy, ömlesztve?

Fotók: Cecilia Uhr
kutya állatok csomagolás fenntarthatóság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.