Vállfává alakítható ruhacsomagolás

ttop.jpg

A Transforma a ruházati kiskereskedelmet megcélzó innovatív környezetbarát megoldás, amely egyszerre két funkciót is betölt: az üzletekben praktikus csomagolás, a vásárlók othonában pedig vállfa.

Asli Ozcivelek fejlesztése formába öntött, újrahasznosított papírpépből készül, ami többszörösen is zölddé - és megfizethetővé - teszi a terméket. A csomagolás egy szintén papírpépből készült csuklópánt és egy műanyag horog segítségével pár mozdulattal átalakítható fogassá. Többé nem kell az eladókkal a vállfáért megküzdeni. Egyszerű és nagyszerű!

Fotók: Asli Ozcivelek
divat ügyes csomagolás fenntarthatóság formatervezés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De jóóó..imádom az ilyen kis ötletes újrahasznosítható, vagy több felhasználású dolgokat. Mindenkinek jobban "zöldnek" kellene lennie és már a vásárlásnál tudatosabban választani, figyelni a jelzéseket. Egy, amit nemrég tanultam a csomagoláson: FSC jelzés. Ezt jelenti: redir.ec/felelosen