Ággyá alakítható íróasztal

blesstop.jpg

A berlini BLESS nemzetközi design kollektíva többfunkciós "íróasztalágya" kis lakások, gyerekszobák hasznos bútórdarabja lehet.

A tervezők Ines Kaag és Desiree Heiss úgy alakították ki az íróasztalt, hogy az tökéletes munkafelület legyen, első ránézésre pont olyan, mint bármely másik asztal. Az egyszerű, fából készült dizájn is a Workbed használhatóságát sugallja, a két végén található polcok például segítenek csökkenteni a rendetlenséget az irodában.

Igazi hasznossága azonban akkor mutatkozik meg, ha kioldjuk a kétoldali rögzítéseket és egy egyszerű mozdulattal átfordítjuk az asztallapot. A másik oldalon ugyanis egy beépített matrac található, így egy kisebb méretű, kényelmes ágyat kapunk, ami funkcionálhat vendégágyként, de hasznát vehetjük a gyerekszobában, sőt, akár az irodában is.

A bútordarab átalakításához és a benne rejlő lehetőségek kihasználásához persze elengedhetetlen, hogy az asztalunkat rendbe tartsuk és letakarítsuk.

Fotók: Marlen Mueller
innováció bútor ügyes interior formatervezés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.