Haute couture touchdown

haute_couture_touchdown_1.jpg

A profi amerikaifutball-bajnokság 2013-as szezonjának döntőjére neves divattervezők átértelmezték a sport legemblematikusabb tartozékát, a sisakot.

A Council of Fashion Designers of America (CFDA, magyarul Amerikai Divattervezők Tanácsa) és az amerikai Bloomingdale's áruház egyedülálló kezdeményezésében a negyvennyolcadik Super Bowl-ra stílusosan 48 átszabott fej- és arcvédő készült. A jótékonysági programban résztvevő tervezők közt van Alejandro Ingelmo, Alexis Bittar, Billy Reid, Blake Mykoskie, Cynthia Rowley, Diane von Furstenberg, Donna Karan, Narciso Rodriguez, és Rachel Zoe is.

A formabontó sisakokat a Bloomingdale's weboldalán nyilvános aukcióra bocsátottak, darabonkénti 248 dolláros induló áron. Az ár is szimbolikus: a 48. döntőt ugyanis a történelemben először két állam is a magáénak mondhatja, hiszen a házigazda címen osztozik New York és New Jersey.

A sisakokra február 4-én 10 óráig lehetett licitálni. Az luxusfejvédők aukciójának teljes bevételét az NFL Foundation számára ajánlották fel, ezzel is remélve, hogy a divat rajongóit kicsit közelebb hozzák a sporthoz.

Mutatjuk a legmagasabb áron elkelt 6 sisakot!

Itt pedig megnézheti az összeset.

Fotók: Bloomingdale's
sport divat hírességek haute couture

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.