Csúcstechnológiás vízipipa

Gallery_Detail1k.jpg

"Radikális", "elegáns", "minimalista", "a legmodernebb autóipari gyártási szabványoknak megfelelő" - nem éppen ezek a jelzők ugranak be elsőként, amikor egy vízipipára gondolunk. Ideje ezen változtatni.

Christian Zanzotti  dizájner "IOOI" névre keresztelt vízipipája a feje tetejére fordítja mindazt, amit eddig a vízipipákról gondolt. Mivel Európában és az USA-ban is egyre jobban terjed a dohányzásnak ez a fajtája, csak idő kérdése volt, hogy mikor készülnek el az első csúcstechnológiás darabok.

Gallery_topview2k.jpg

Zanzotti május 1-jén tervezi piacra dobni az IOOI-t, amely a legmodernebb anyagokból, eloxált alumíniumból, polírozott sárgarézből, kristálytiszta üvegből és 3D nyomtatott alkatrészekből készül.

A gyártási folyamat is egyedülálló. 4 hétig tart, és "a legmodernebb autóipari gyártási szabványoknak is megfelel", amely során "olyan minőségi szinteket ér el, amiről eddig még csak álmodni sem mertünk", ígéri a tervező a termék weboldalán.

A kizárólag egyedi megrendelés alapján készített vízipipa 499 euróba (kb. 150.000 forintba) kerül.

Nézze meg galériánkban, milyen lesz a hookah de luxe!

 Fotók: Christian Zanotti
luxus interior formatervezés 3D nyomtatás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.