Emberi kaleidoszkóp

arabesque3.jpg

Ez az emberi kaleidoszkóp az összefogás erejének és az emberi kreativitásnak példa nélküli audiovizuális demonstrálása.

A We Are Pi kreatív ügynökségnek köszönhetjük ezt az elképesztő kaleidoszkóp videót. A Körner Union rendezésében az I Could Never Be A Dancer koreográfusaival együttműködve, különleges effektusok (CGI) használata nélkül, pusztán a táncosok közreműködésével és a képeken látható precíz arabeszkekbe való "rendezésével" érték el ezt az optikai játékot.

arabesque2.jpg

 arabesque1.jpg

A videó a 2012-es TED X Summit alkalmából készült abból a célból, hogy bemutassa az összefogás erejét (the power of X), azaz, hogy mi mindent el tudnak érni az emberek, ha együtt dolgoznak egy cél érdekében. A videók alapján semmi sem lehetetlen.

Inspirálódjon a videóból, aztán nézze meg, hogyan készült!

És hogy hogyan készült? Az emberi kaleidoszkóp nem más, mint emberek színesen kavargó, óramű pontossággal megtervezett és kivitelezett bonyolult mozgásának gyors egymásutánja, amelyet optikailag megtöbbszöröznek. Az arabeszk hatást az emberek a saját testükkel és különféle tárgyakkal (pl. a padló mozgatása, lufik elengedése) érik el. Egy, két, há', négy...itt megnézheti!

közösség videó emberek interaktív

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.