Kivarrt viszkisüvegek

jb1.jpg

Sébastien Mathieu, a párizsi  Le Sphinx tetoválószalon tulajdonosa 25 üveg whisky üvegét varrta ki egyedi motívumokkal.

A J&B Rare Scotch Blend így emlékezik gyökereire. A cég ugyanis a 19. század második felétől adja ki kevertjét J&B néven (a két meghatározó elődnek tekinthető Giacamo Justerini és Alfred Brooks vezetéknevének kezdőbetűiből), ami egybeesik a tetoválás történetének azzal az időszakával, amikor az angol felsőosztály is elkezdte apró tetoválásokkal díszíteni magát. Állítólag az első előkelőség VII. Eduárd brit király volt, aki még playboy herceg korában varratta magára a Jeruzsálemi keresztet. A Button Button ötlete volt, hogy a két történetet a J&B úgy kapcsolja össze, hogy 25 viszkisüveget kitetováltat.

jb4.jpg

Az üvegeket az emberi bőr színét és textúráját imitáló latexszel vonták be, amelyet egyenként 20 órányi munkával varrt ki Sébastien Mathieu tetoválómester. Mindegyik mű egyedi terv alapján készült, így nincs két egyforma tetkós whiskey.

Nézze meg a képeket, és a videót!

jb6.jpg

jb5.jpg

jb3.jpg

img_10_1392031715_0deb22e8f7c27146449f6153f876b43b.jpg

Fotók: button button

Fura érzés lehet megfogni egy üveget, aminek emberi bőr tapintása van. Hát még egy cipőt vagy táskát, amit ráadásul az egyik legszexisebb emberi testrésszel díszítenek (18+)?

reklám történelem videó tetoválás csomagolás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.