Piip Café - kávézó madaraknak (és trollkodó mókusoknak)

piip01.jpg

Élőben jelentkezik a kávézószerűen kialakított madáretető!

piip12.jpg

A PIIP-Show projekt Magne Klann fotós ötlete alapján Lars Aurtrade modellkészítő közreműködésével valósult meg. A három hónaposra tervezett élő adás technikai hátterét a norvég műsorszolgáltató, az NRK biztosítja. 

Az ötletesen kialakított madárbarát kávézó azonnal népszerűvé vált a hipszter pirókok, csuszkák, kék és széncinegék között. Nem csoda, mert híresen jó (és olcsó) a konyhája.

piip08.jpg

Mint minden kávézóban, itt is zajlik az élet. Mindennaposak a kisebb viták és csetepaték, a szarkák miatt előfordulnak kisebb lopások, és néha Ámor nyila is eltalál valakit.

piip02.jpg

piip04.jpg

Minden van benne, amit egy kávézótól elvárhatunk. Bárpult székekkel, étel- és itallap a falon, kávégép mini csészékkel, tejhabosítóval...sőt, legújabban már egy plazmatévé is van a falon (különböző csatornákkal!)

piip10.jpg

piip03.jpg

Hát ha még egy mókus is betéved! Akkor van aztán igazi felfordulás! A madarak nem szeretik a trollkodó szőrös idegeneket. (A világ legjobb mókusetetője itt.)

piip06.jpg

piip07.jpg

piip05.jpg

A páros egyébként klasszikusan "berendezett" és bekamerázott madárodúkat...nem is, inkább madárotthonokat, igazi családi fészkeket is tervezett már.

piip09.jpg

piip11.jpg

Az alábbi csak egy rövid videó, az élő adásért katt ide. Ottjártunkkor nem volt szerencsénk, de a szervezők jóvoltából rögzített felvételekről azért megnézhettük, milyen is a Piip Café egy mozgalmasabb időszakban...

humor videó interaktív állatok interior világjáró

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.