Dorothy szélfútta háza

dorothy10.jpg

Egy huszonnégy órás villámkollaboráció keretin belül művészek egy csoportja megalkotta az Óz, a csodák csodája mesebeli házikóját, amit felkapott a forgószél, és ismeretlen vidékre repített Dorothy-val együtt. Az elkészült mű a földet érés állapotában ábrázolja a házat.

dorothy02.jpg

A Resisting Entropy (kb. Ellenállni az entrópiának, entrópia = rendezetlenségi fok, minél nagyobb egy rendszer entrópiája, annál rendezetlenebb) csoport koncepciója és korábbi projektjeinek alapgondolata, hogy egy nagy kupac limlommal összezárnak művészeket, akiknek egyénileg a lehető legizgalmasabb alkotást kell létrehozni a társadalom által szemétnek kikiáltott tárgyakból 24 óra alatt.

dorothy03.jpg

A No place like home (Mindenütt jó, de legjobb otthon) projekt ezúttal ezt még tovább gondolta: a tornádók és extrém időjárási kondíciók által keltett káoszt szimbolizálva, amelyekben a közösségeknek nem mindennapi körülmények között kell tanúságot tenniük az együttműködési készségükről, a 10 művész most egy közös projekten dolgozott. Ennek az eredménye lett Dorothy "szélfútta" háza.

Így készült:

dorothy09.jpg

dorothy08.jpg

dorothy06.jpg

dorothy07.jpg

dorothy05.jpg

dorothy01.jpg

dorothy04.jpg

 

 

közösség újrahasznosítás installáció recyclart

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.