Póló aktivista: 1000 napja más pólóban minden nap

tshirttop.jpg

Szereti a zenét, szeret koncertekre járni, még a kedvenc együtteseinek a pólóit is megveszi? Felejtse el, sehol sincs ehhez a férfihoz képest!

A magát "póló aktivistának" is nevező Isac Walter különleges kísérletbe kezdett még 2011 nyarán: kíváncsi volt, mennyi ideig tud úgy öltözködni, hogy minden nap más együttes vagy koncert reklámpólóját veszi fel. A Minor Thread projektet a weboldalán dokumentálta fotókkal és leírásokkal a pólókról. Kis segítséggel mára már túljutott az ezredik napon, és ezt egy különleges pólóinstallációval és fotózással ünnepelte meg.

Így néz ki 1000 blogbejegyzés, azaz 1000 póló egy képen! (Nagyobb felbontásért kattintson a képre!)

tshirt1.jpg

"Az emberek azt kérdezik, miért csinálom? Nem tudom, gondolom mert megtehetem. Ez az egyetlen oka."

A fotózással az elmúlt ezer napnak akar emléket állítani, de azt mondja, nem hagyja abba. Folytatja az egy nap = egy banda pólója projektet. Ehhez az emberek segítségét is kéri - szívesen fogad különleges, számára ismeretlen bandáktól pólókat (talán magyar bandák is küldhetnének neki?), és van egy "wanted" listája is. Emellett mindenkit arra biztat, hogy járjon el koncertekre és támogassa az együtteseket a pólók megvásárlásával.

És így néz ki ezer póló összepakolva...

shirt.jpg

Ez pedig egy vicces videó az első 365  napról.

Önnek van pólója a kedvenc együttesétől? Van esetleg olyan, amire különösen büszke, mert ritka darab, vagy nagyon sokat jelent Önnek? Mesélje el!

zene videó divat extrém

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.