Felfújható gyerekülés az autóba

volvo1.jpg

40 másodperc alatt felfújható és leereszthető gyerekülés, amely egy hátizsákba is belefér. Érdekli?

Ma már tudatos fogyasztóként elvárhatjuk, hogy egy gyerekülés ne csak védelmet nyújtson baleset esetén, de legyen praktikus, könnyen kezelhető is. Ezt ígéri a Volvo - egyelőre sajnos csak koncepció fázisában lévő - forradalmi gyerekülése, amely a saját belső pumpájával szinte egy pillanat alatt felfújja vagy leereszti magát egyetlen (akár Bluetooth-ról is leadható) gombnyomásra. Na jó, 40 másodperc azért kell neki.

A boltokban még nem kapható elképzelésről van szó, melynek egyelőre a szabadalmát és a prototípusát jelentette be a kínai vállalat, valószínűleg így tesztelik az alapgondolat vevői elfogadását.

Véleményünk szerint a design nem fogja kiváltani a merev gyereküléseket, elvégre ezeket általában egyszer rögzítjük, és nem pakolásszuk őket naponta többször az egyik járműből a másikba. "Második" gyerekülésnek viszont nagyon jó ötlet lenne, pl. ha nem a saját autónkkal utazunk, vagy taxizunk, de nagyszülőként is felkészültebbek lehetünk az unokák fogadására egy ilyen üléssel...A végén pedig még az is előfordulhat, hogy a Volvo ezeket a felfújható üléseket eleve beépíti majd az autóiba, ezzel is kedvezve a családosoknak.

//Kedveli az ügyes ötleteket?

Önnek mi a véleménye az ötletről?

autó innováció gyerekek formatervezés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.