Meztelen bikinifelső

tatatop1.jpeg

Áprilisban beszámoltunk arról, hogy a 22 éves modell, Imogen Anthony gyakorlatilag meztelenül vonult végig a Bondi Bather kifutóján a Mercedes-Benz Ausztrál Divathéten. Messziről talán úgy tűnt, egy különleges anyagból készült bikini van rajta, de közelről már semmi kétség: csupán homokszemek takarták a testét. Most itt egy másik, fordított bikiniillúzió: ennek a modellnek úgy tűnik, semmi sem takarja a kebleit, pedig valójában egy testszínű, mellbimbókat ábrázoló bikinifelsőt visel.

tatatop2.jpeg

A 28 dolláros TATA TOP (amelyből az L és XL méreteket pillanatok alatt elkapkodták, olyannyira, hogy már csak augusztus közepére vállalnak szállítást) a női mellbimbó szabadságáért, valójában a nők egyenjogúságért száll harcba a strandon. A világon szinte mindenhol írott vagy íratlan "törvények tiltják", hogy egy nő félmeztelenül jelenjen meg közterületen, például egy strandon, míg a férfiakra ilyen szabályok egyáltalán nem vagy sokkal kevesebb helyen és szituációban vonatkoznak. A felső viselésével mintha csak azt kérdeznék a hölgyek: na és most, így jobb?

Hé, ezek csak mellek! Tegyétek túl magatokat rajta! - olvasható a webáruház honlapján az üzenet.

Ön mit gondol a női bájakat leplezetlenül leplező felsőről? Ciki vagy menő?

tatatop3.jpeg

d_társadalom kritika humor divat nők nyár egyenjogúság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.