Utazz és szexelj a hazádért!

denmark.png

Tedd meg Dániáért! - biztatja egy utazási iroda a dánokat legújabb kampányfilmjében.

Mint ahogy az már sokszor bebizonyosodott, a szexszel mindent el lehet adni. Most éppen a Spies dán utazási iroda népszerűsíti ezzel az útjait a népesség jövője iránti fokozódó aggodalomból. A kampány (egyébként vitatott) alapfeltevése, hogy a párok szabadság alatt többet szexelnek, így minél többet utaznak a fiatalok, annál nagyobb esély van arra, hogy a gyerekhiánnyal küzdő nemzet gyarapodjék.

denmark2.png

Az eladásösztönzéshez az is hozzájárul, hogy azok a párok, akik a peteérés idejére időzítik a kiruccanásukat "ovulációs kedvezményt" kapnak, és ha összejön nekik a baba, sorsoláson vesznek részt, amelyen három évnyi babapelenkát, egy babakocsit és - természetesen - egy bababarát nyaralást nyerhetnek.

Ehhez nem kell mást tenni, mint a weboldalukon regisztrálni az utolsó menstruáció dátumát, a megfelelő időpontban elutazni, majd pár hét múlva beküldeni a pozitív terhességi tesztet. Az utazási iroda még teherbeesési tippeket is közzétett az oldalán, köztük olyan tanácsokat, hogy a férfiak kerüljék a szűk nadrágokat, a nők használják ki a gravitációt a megtermékenyüléshez, a párok sportoljanak és figyeljenek a testsúlyukra...és ne feledkezzenek el NEM védekezni. (Elég egyértelmű, nem?)

Azok pedig, akik nem nyernek vagy nem nyerhetnek...nos, nekik azt üzeni az iroda, nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos...

//Posztajánló: Az első csók kémiája

További reklámok és erotikus témájú posztok

Ön többet szexel szabadság alatt? A kisfilm szerint 10-ből egy gyermek kiruccanás során fogant. Esetleg az Ön gyermeke is? Mesélje el, hol!

 

reklám humor videó társadalom gyerekek interaktív

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.